HVORDAN BETALING GJØRES PÅ LEGESENTERET:

Vi benytter oss av Convene som håndterer alle våre innbetalinger. Hos oss kan du velge å betale med kort, faktura eller få tilsendt regning på mobilen. Velger du sistnevnte har du 24 timer på å betale, før det påløper gebyr. En slik løsning vil alltid komme når man har en telefon time, eller en e-konsultasjon med legen. Telefonnummeret til Convene er 21 62 73 20

Utestående fakturaer kan du finne på pasientsky.no 

Betalingsterminal: Etter endt konsultasjon kan du betale for deg på betalingsterminalen. Du taster inn fødselsdato og velger så å betale med kort, kontant, mobiltelefonen eller faktura. Hvis du velger å ikke bruke terminalen vil det bli ettersendt faktura med gebyr.

Mobilbetaling: Ved mobilbetaling mottar du SMS fra ConvenePay med personlig betalingslenke og kode (fire siffer). Mobilnummeret hentes fra journalsystemet, men du kan selv oppdatere nummeret sitt på betalingsterminalen eller ved å gi beskjed til klinikken. Mobilbetaling med ConvenePay er tilgjengelig i 24 timer fra pasienten mottar SMS-en. Om mobilbetalingen ikke blir gjennomført innen fristen, sender Convene ut en faktura med fakturagebyr på vegne av klinikken. For svar på ofte stilte spørsmål, se Convene sine hjelpesider.

Faktura: Dersom regningen ikke blir betalt på betalingsterminalen eller via mobilbetaling, sendes en faktura fra Convene på vegne av klinikken. I disse tilfellene legges det til et fakturagebyr. Har pasienten samtykket til elektronisk kommunikasjon, kan betalingsinformasjon sendes elektronisk.

Har du frikort? Du må huske å melde fra til klinikken dersom du har frikort. Vær oppmerksom på at ikke alle utgifter dekkes av frikortet, eksempelvis materiell og attester. Har du mottatt en faktura selvom du har frikort, må denne betales og du får tilbake grunnbeløpet fra Helfo. Vi sletter ikke regningen. Ta med frikortet neste gang du kommer på time og vis det i luken så vi får registeret det.

Ikke møtt opp til avtalt time / for sen avbestilling? Timer må avbestilles 24 timer før oppmøte. Avbestilling kan gjøres pr mail til legesenteret eller pr telefon i senterets åpningstid dagen før, eller gjennom besøklegen senest 24 timer i forkant. Har du time etter en helligdag eller på en mandag som du ønsker å avbestille, må dette altså gjøres siste arbeidsdag før helligdagen eller helgen i vår åpningstid.

Timer som avbestilles for sent eller ikke møtt må betales for. Det dekkes ikke av frikortet.

Har du spørsmål vedrørende betaling, kan du kontakte Convene https://www.convene.no/privat/kontakt-oss/#kontaktskjema

eller på telefon 21 62 73 20.

 

Massasje: 

25 min: 675,-

50 min:1250,-

Timebestilling hos Roy Jonasson må gjøres via stolav.onlinebooq.net

Massasjeterapeut hos St. Olav Medisinske Senter – Onlinebooq

 

Må avbestilles 24 timer før avtalt tid.  . Du kan avbestille timen din via helsenorge  eller pr telefon/mail.

Konsultasjonstype Pris
Konsultasjon hos allmennpraktiserende lege/spesialist kr. 212 ,-
Enkel pasientkontakt, forespørsel, rådgivning kr. 58,-
Blodprøvetaking og andre prøver kr. 59,-